Over ons

Bedankt voor het lezen van de ‘over ons’ pagina. Hoewel ik eerlijk toegeef dat deze pagina beter de ‘over mij’ pagina had kunnen worden genoemd aangezien ik in mijn eentje deze blog onderhoud.

Op deze blog vind je foto’s en informatie over allerlei sportevenementen. De sporten waarover ik het meeste verslag zal doen zijn:

  • Hardlopen
  • Wielrennen
  • Skeeleren
  • Hockey
  • Schaatsen

De bovenstaande sporten zijn de sporten waarover ik het meest gepassioneerd ben. Mijn passie voor sport is ontstaan in mijn jongere jaren waarin ik zelf ook veel aan sport deed.

Over mij

Toen ik een jaar of 20 was heb ik mijn eerste marathon gelopen. Dit was de marathon van Rotterdam. Sindsdien ben ik eigenlijk zo gepassioneerd geworden op het gebied van sport dat het me nooit heeft losgelaten. De eerste keer finishen is iets wat je nooit vergeet. Een andere passie van mij is fotografie. Ik probeer deze twee te combineren en die samen te brengen op mijn blogfoto.

Sinds jaar en dag ben ik dus verslaafd aan sporten. Tegenwoordig loop ik ook nog steeds hard en zit ik ook regelmatig op de wielren fiets. Schaatsen is overigens iets wat ik liever op de bank kijk. Als het heeft gevroren dan kun je me zo nu en dan wel op schaatsen vinden, maar dit is niet mijn meest favoriete sport om te beoefenen.

Ik vind dat sporten wel leuk moet blijven. Daarom heb ik ook zelf nooit professioneel gesport. Ik vind het erg leuk om naar te kijken en te fotograferen, maar om nou elke dag volle bak te trainen dat lijkt mij niks. Je moet dan teveel voor de sport opgeven en dat lijkt mij in bepaalde zin ook weer niet ‘gezond’.

Doel van de site

De bedoeling van deze website is om sporters en geïnteresseerden voor sport samen te brengen om samen iets op te bouwen. Mijn streven is om hier zo vaak mogelijk verslag te doen van wat mij bezig houd op sportgebied.

Natuurlijk gaat het me niet lukken om elke dag een nieuw bericht uit te brengen. Het zou al mooi zijn als ik eens in de zoveel tijd een berichtje op de site kan zetten. Ik heb zelf ook nogal een druk leven (haha).

Ik waardeer het altijd als andere mensen feedback hebben. Soms zien mensen feedback als kritiek, dat is in zekere zin natuurlijk ook wel zo, maar positieve opbouwen kritiek kan een mens of een website juist verder helpen. Daarom wil ik jou ook zeker uitnodigen om zo nu en dan te reageren op mijn artikelen. Dit motiveert mij ook weer om nieuwe artikelen te maken. Dus bij deze nodig ik je uit om te reageren op de artikelen!